Til forsiden
 
Gulmoen og Engh AS musikkinstrumenter og rekvisita på nett
Gulmoen og Engh AS
Etablert 1957. En viktig aktør for at Norges forhandlere over hele landet har det du trenger. Dette er vårt fine administrasjonsbygg i Langhus. Her sitter våre salgs- representanter som du treffer på telefon og e-mail, samt at vi har vårt hovedlager her.

Velkommen til Gulmoen og Engh AS


vi er en ren distributør av produktene du finner på denne siden - for tilbud eller bestilling, kontakt en av våre utsalgssteder/forhandlere. Vi dekker hele landet med over 250 butikker.

GE Musikk AS er Norsk eneimportør av merker som C.F.Martin gitarer og accessories, Cort gitarer, D`Addario strenger, Savarez, AER forsterkere, MarkBass, DV Mark, Lakland basser, Maybach gitarer, Planet Waves kabler og gitar stash, All Parts deler, Ruby Tubes, Seymour Duncan pickups, L.R. Baggs, JAM Pedals, TECH21, Clayton plekter og slides, Shubb Capos, - og på trommer og perkusjon er vi hjemmet til Sonor, Sabian, Vic Firth, Remo, Meinl perkusjon, Dixon, Slapklatz, Kickport, 2Box - samt at du finner disse nødvendige merkene under samme tak : Hohner, K&M, Cherub, Superlux, Rico, ACME, Alpine, Amway, Feadog, Headliner, Nino, Karl Schwarz.

Vic Firth Kim Ofstad Custom Signature modell

Klikk for å lese artikkelen Trommeslager Kim Ofstad kjent fra DSound, Madcon og utallige andre sammenhenger med sin Vic Firth Custom modell. Er du trommeslager har du garantert hørt om Kim - trommeslagernes trommeslager, anerkjent, ettertraktet og bruker selvfølgelig Vic Firth som sitt verktøy - Nr#1 stikke i verden - Velg Vic Firth du også !

les mer..

Alpine Ear Muffs for Drummers

Klikk for å lese artikkelen Alpine er ett ledende merke blant musikere for beskyttelse av hørsel. Nytt produkt dedikert trommeslagere er SNR 25 Ear Muffs øreklokker som demper lyden med 25db, samtidig som de bevarer det meste av frekvensspektret vi trenger for og få en bra lytt. Veiledende utsalgspris er kun Kr. 295,-

les mer..

Sonor Vintage Series

Klikk for å lese artikkelen Årets store trommenyhet er uten tvil Sonor Vintage Series som fikk NAMM prisen som "Best in show" for 2015. Trommene er nå tilgjengelige i Norge i alle finisher...

les mer..

D`Addario NYXL

Klikk for å lese artikkelen NYXL er en helt ny treng fra D`Addario som vil gi deg nye egenskaper som : - holder stemmingen 131% bedre enn vanlige strenger - varer 20-40% lenger - gir deg mere punch og tone - du kan bende lenger og spille hardere.

les mer..

Nytt plekter Agentur : Clayton USA

Klikk for å lese artikkelen Steve Clayton plekter og slides er nå tilgjengelig fra GE Musikk, hvor vi nå har lagerført store deler av de mest solgte plekterne i det enorme utvalget Clayton tilbyr. Sjekk de hos din forhandler i dag !

les mer..

Sonor Protean Signatur skarptrommer

Klikk for å lese artikkelen Gavin Harrison har sammen med Sonor skapt kanskje den mest anvendelige og fleksible all-round skarptromme i moderne tid. To formater : 14" x 5,25 og 12"x 5.

les mer..

DV Mark Amps - Multiamp, Maragold og Little Jazz

Klikk for å lese artikkelen DV Mark dekker mange ønsker og bruksområder md sine forsterkere. Multiamp for den som vil ha ALT I EN enhet, Steve Howe`s "Maragold signatur all-tube forsterkertopp for rør puristen, og "Little Jazz" combo som man kan ta med på trikken. DV Mark leverer alt det MarkBass har gjort for bassister, og litt til...

les mer..

JAM pedaler - True Vintage Sound

Klikk for å lese artikkelen Håndlaget i Hellas, boutique analoge gitar & bass pedaler, laget med de beste materialer på markedet. Kretseene er basert på klassiske 60- og 70-talls vintage pedaler som var med på og definere lyden av Rock 'n' Roll, de fleste ganger med en ekstra vri! Den internasjonelt anerkjente gitaristen Eivind Aarset er en av mange brukere og trogne fans av Yannis unike pedaler.

les mer..

Erik Smith + Vic Firth = sant !

Klikk for å lese artikkelen Vi er stolte av å kunne introdusere vår egen Erik Smith som Vic Firth artist. Hans egen Vic Firth signatur stikke er nå å finne hos de fleste norkse forhandlere. Erik er strålende fornøyd med resultatet og anbefaler modellen på det varmeste..Det samme gjør vi !

les mer..

Sonor Special Edition sett

Klikk for å lese artikkelen Sonor SSE (Sonor Special Edition)trommer har blitt ett fast innslag i utvalget og som gir fantastisk mye for pengene. Martini, Safari og Bop har blitt fast lagervare. Sjekk ut i din butikk.

les mer..

Ny Cherub Clip-On tuner

Klikk for å lese artikkelen Cherub`s Clip-On tunere er meget populære. De fleste kjenner WST-550G "Guitar Mate" som har satt standarden for klype stemmeapparater med sin raske og presise respons og enkle bukerfunksjoner. Nå har WST-650G og WST-650C (Chromatic) kommet som skiller seg ut med et stort LCD display, og klype i to ledd med 360, og 180 graders dreining som gir en meget fleksibel plasseringsevne. Samme pris som "Guitar Mate", men med flere funksjoner...

les mer..

Mer Rock bass ?! : Sjekk MarkBass Little Rocker 500

Klikk for å lese artikkelen En av hoved grunnene til Little Mark`s utrolige succe har vært den fleksible lyden som passer de fleste musikalske situasjoner. Men nå siden enda flere Rocke Bassister har valgt MarkBass har MarkBass bestemt seg for å lage en enda mere AGGRESSIV versjon av denne populære toppen...

les mer..

Kaldt og tørt ? Pass på gitaren din !

Klikk for å lese artikkelen Uhyre Viktig informasjon til deg som har en fin akustisk gitar med heltre lokk !! (og kanskje flere heltre deler) Når vinteren og kulda er her, MÅ du vite dette.....ellers kan den fine gitaren få en ublid skjebne som ikke dekkes av noen produsenters garanti...

les mer..
 Bestill nyhetsbrev på denne mappen