Til forsiden
 
Gulmoen og Engh AS musikkinstrumenter og rekvisita på nett
Gulmoen og Engh AS
Etablert 1957. En viktig aktør for at Norges forhandlere over hele landet har det du trenger. Dette er vårt fine administrasjonsbygg i Langhus. Her sitter våre salgs- representanter som du treffer på telefon og e-mail, samt at vi har vårt hovedlager her.

Vedlikehold av gitaren din

Klikk for å lese artikkelen Uhyre Viktig informasjon til deg som har en fin akustisk gitar med heltre lokk !! (og kanskje flere heltre deler) Når vinteren og kulda er her, MÅ du vite dette.....ellers kan den fine gitaren få en ublid skjebne som ikke dekkes av noen produsenters garanti...

les mer..

Strengebrudd

Klikk for å lese artikkelen I avdelingen for bedre tips vil vi denne gangen fokusere på hvorfor strenger har en tendens til ryke på en gitar lenge før den normalt skulle gjort det. All erfaring forteller oss at dette er noe som kan være til stor nytte for svært mange der ute - så vær så god!

les mer..

Stemming av trommer

Klikk for å lese artikkelen Et tema som aldri kan bringes fram ofte nok - og her tar vi for oss stemming av skarper, tom tom og basstrommer, med håp om at det kan komme til nytte.

les mer..

Cymbalvalg, Tips og Fakta

Klikk for å lese artikkelen Når man skal velge seg en cymbal, er det noen faktorer som avgjør hvilken cymbal det blir. Hvilken musikalsk oppgave den skal ha, hvilken størrelse bør den ha, tykkelse, tonespekter, og til hvilken pris… De forskjellige seriene tilbyr de fleste typer cymbaler i alle prisklasser, slik at det ikke bør blir så avgjørende i valg prosessen.

les mer..

GE Musikk på facebook


Da er vi på Facebook!! Who would have thought :P Her kommer vi bl.a til å legge ut info og lenker om nye produkter+++ Stay tuned!! :) Bli medlem
les mer..