Til forsiden
 
Gulmoen og Engh AS musikkinstrumenter og rekvisita på nett
Gulmoen og Engh AS
Etablert 1957. En viktig aktør for at Norges forhandlere over hele landet har det du trenger. Dette er vårt fine administrasjonsbygg i Langhus. Her sitter våre salgs- representanter som du treffer på telefon og e-mail, samt at vi har vårt hovedlager her.

Test av Sandberg Basic PM

Klikk for å lese artikkelen Sandberg Basic PM-5 test i det prestisjetunge Amerikanske magasinet Bass Player utgitt i April 2006. Her går de som kjent meget grundig til verks. De setter fingeren på det mest banale, men det skal også med. Der sies det bl.a at at Sandberg Basic PM har en klassisk lyd og fresht utseende, og er som en gammel skjel i ny kropp...og "jeg hadde en fin til med Sandberg bassen, jeg ble gjennom hele testperioden stadig fristet til å gripe bassen og klå litt på den...uimotståelig fristende"..

les mer..

SFX-03 Twin Tube Video Test

Klikk for å lese artikkelen Vel endelig har pedalen ankommet Norge. Og hvis du mot formodning skulle være usikker på om du skulle kjøpe den... vel sjekk ut denne testen fra Guitar World. Og pass på at du skrur opp lyden

les mer..

Og her kommer en til på Pedal Tuneren

Klikk for å lese artikkelen Og hvis det fortsatt var noen tvil om denne Pedal Tuneren.... ja, da kan du jo lese denne testen også. Pedal Tuneren til Planet Waves blir skrytt opp i skyene også i denne artikkelen. Denne testen er fra bladet Guitar One!

les mer..

Test av Planet Waves Tunere

Klikk for å lese artikkelen Her kommer test av noen av de nye Tunerene til Planet Waves. Disse testene er fra Bass Player (Oktober 2006), og tar for seg Full Funksjons Tuneren, S.O.S Bass tuneren (tilgjenglig i Norge i løpet av høsten) og Pedal Tuneren. Utfra denne artiklen er det vel ingen tvil.... Dette er tunerene for fremtiden. Prøv en i dag!

les mer..